مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

همسرم چند بار به بیمارستان برای زایمان مراجعه کرد اما پزشکان هر بار او را به چند روز دیگر برای زایمان موکول میکردند حالا بعد از چهل و دو هفته زایمان سزارین انجام دادند ولی نوزاد به دلیل گذشتن موعد زایمان مدفوع کرده و بعد از چند ساعت بعد از زایمان سزارین فوت کرد ایا پزشکان از نظر پزشکی و حقوقی مسئولند یا نه لطفا توضیح بدهید که شامل دیه میشود

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
در صورت طرح شکایت پزشکی قانونی در خصوص قصور پزشکی نظر می دهد و در صورت اثبات قصور یا تقصیر دیه ثابت است.