مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو به دلیل بدهی صاحب پلاک

با سلام چند ماه پیش خودرویی خریداریم کردیم ک در نمایشگاه قولنامه تنظیم شد و پس از طی یک هفته وکالت تعویض پلاک به نام بنده تنظیم گردید که مدت 20روداشت.به علت مشکل نتونستم تعویض پلاک کنم.(درضمن فروشنده صاحب پلاک نبود) بعد که با فروشنده تماس گرفتم بابت تنظیم وکالت دیگری ایشون هم با صاحب پلاک تماس گرفتن و قرار شد وکالت تنظیم شود. بعد چند ماه ماشین توقیف پلاک شد و الان تو پارکینگ هست. من تمام مدارک خودرو دستم هست و لاشه سند و قولنامه بنگاه و وکالت محضر.الان بابت بدهی کسی از صاحب پلاک شاکی شده است و من در دادگاه دیگری ثابت کردم که خودرو از تاریخ شکایت پلاک 6ماه قبل خودرو رو را خریداری کردم و نامه اثبات قضایی رو هم دارم.ولی در اجرای احکام مدنی این رای دادگاه رو قبول ندارند.باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر پلاک بابت بدهی صاحب پلاک توقیف شده باید اعتراض ثالث بزنید و قطعا پلاک آزاد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به عنوان شخص ثالث اعتراض نمایید