مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

باسلام. خودروی اینجانب که به علت بدهی صاحب پلاک در پارکینگ است و قولنامه من 5سال قبل از حکم توقیف بوده و5ساله که بیمه نامه ماشین هم به ناممه و استشهادیه محلی ایا قاضی ممکن است در همان نوبت اول دادرسی خودروی اینجانب را ازاد کند و اگر نکرد چه راهی هست که خودرو را ازاد کنم که تا بعدش مالکیت خود را ثابت کنم و حکم بگیرم چونکه اینجانب با خودرو کار میکنم و تنها وسیله امرار معاش خانواده ام است و مخارج زندگیم با همون تامین میشود تو را قران کمکم کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما آیا می بایست از مالک وکالت داشته باشید یا ابتدا اثبات مالکیت نمایید و بعد از آن می تواند خود را خارج کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید ضمن اعتراض به توقیف دستور موقت بابت رفع توقیف بکیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست اعتراض ثالث را مطرح نمایید و خودرو آزاد خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید