مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

سلام من خونه ای رو اجاره گرفتم به مدت 10ماه و من مبلغی رو به عنوان ودیعه کامل پرداخت کردم بعد از 2ماه یه نفر اومده در خونه که نشون میده صاحب خونه بوده ومن خونه رو از مستاجر اجاره کردم و شخص دوم اجاره گیرنده هستم الان باید چکار کنم؟ایا میتوانم تا زمان تحویل ودیعه در خانه بمانم یا صاحب خانه میتواند حکم تخلیه بگیرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر صاحبخانه به اجاره دادن خانه را به مستاجر قبلی رضایت داده بوده که میتوانید بمانید در غیر اینصورت باید تخلیه کنید و بابت کلاهبرداری از مستاجر قبلی شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت صحت ادعای شخص مذکور، اگر به شکل فضولی، قرارداد اجاره منعقد شده باشد قرارداد اجاره در صورت عدم اجازه باطل خواهد بود و شما بایستی نسبت به تخلیه ملک اقدام بنمائید.
از شخص فضول نیز می‌توانید نسبت به عودت مبلغ ودیعه به انضمام سایر خسارات اقدام بفرمائید.