مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام بنده حدود دو ماه هست عقد کرده ام. (در 11 بهمن ماه 98)
خانم بنده از تاریخ 10 اسفند 98 تلفن های من رو جواب نمیده ولی از طریق وکیلش میگه تمکین میکنه و مهریه اش رو گذاشت اجراء.
در تاریخ 27 اسفند از بنده شکایت ترک انفاق کرده است و من هم در مدت یک ماهی که با هم رفت و آمد داشتیم هم خوراک، پوشاک و تفریح هم برده ام ایشان را و در 25 اسفند هم مقداری پول به حسابش ریختم.
آیا ایشان میتونه به خاطر ترک انفاق حکم حبس برای من بگیره؟
دوماه نمیشه عقد کردیم و من حاضرم نفقه هم بدهم .
ممنون میشم جوابم را بدین.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نه تنها نمی تواند بلکه نفقه هم مشمولش نمی شود منتهی وکیل بگیرید زیرا او وکیل گرفته است(متاسفانه برای این گونه دعاوی همسر شما خیلی زود از زندگی مشترک خسته شده اند)