مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده فوت شده

با سلام و خسته نباشید
در اثر تصادف برج 6 سال 98 پدر و مادربزرگم فوت کردن و دو نفر مجروح داشتیم که یکیش جراحت کمی داشت ولی یکیش شدید اخرین چکاب اون مجروح 28 اسفند سال 98 تموم شد و گفتن پرونده بسته شده و به دادگاه میره خودشم ماه حرام بود. گزارش کلانتری علت تصادف رو عدم توجه راننده به جلو و نقص فنی جاده و ترکیدن لاستیک خودرو و شکستن رینک خودرو نوشته با توجه به گزارش کلانتری راننده مقصر حساب میشه یا نه؟ خواستم بدونم دیه ماه حرام و کامل تعلق میگیره به پدرم که راننده بوده و مبلغش با نرخ روز 440 میلیون هست یا شرایطش فرق میکنه با تشکر.

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما
مقصرحادثه برحسب میزان تقصیرمحاسبه خواهدشد دیه اگرحادثه وفوت درماه حرام باشد برمبنای مال حرام محاسبه خواهدشد.

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
گزارش کلانتری ملاک نیست
گزارش افسر کاردان فنی مهم در تصمیم گیری دادگاه است.
دیه هم به صورت کامل تعلق میگیرد و مبلغ با احتساب ماه حرام سال 99 چهارصد و چهل میلیون تومان میشود