مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده فوت شده

سلام و عرض ادب. پدرم راننده کامیون بود. اردیبهشت امسال طی سانحه‌ای که پیش اومد کامیون واژگون میشه در کنار جاده فوت شدند (کمک راننده هم فوت کردن).
بیمه شخص ثالث بهمن 99 تمدید شده طبق محاسبه نرخ سال گذشته!!
بیمه اعلام کرده به بازماندگان کمک راننده مبلغ دیه کامل امسال 1400 تعلق میگیره، ولیکن به راننده فوت شده طبق مبلغ مندرج در بیمه نامه که 330 هستش پرداخت خواهد شد...
سوال
آیا با شروع سال جدید و اعلام نرخ دیه باید دوباره به بیمه مراجعه و مبلغ تعهد راننده رو بروز میکردند؟
آیا دیه راننده به نرخ سال جدید داده میشود یا مبلغ متعهد شده حوادث راننده در بیمه نامه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، دیه متوفی به نرخ حین الادا باید پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر لازم نیست و دیه متوفی باید به نرخ روز
صدور حکم پرداخت بشود