مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من همسرم درحادثه رانندگی فوت کرد ماشینش چپ کرد و مقصر شناخته شد بعدا از طریق پزشکی قانونی متوجه شدیم حین رانندگی مست بوده ایه بیمه دیه همسرم را پرداخت میکنه؟؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ معمولا شرکت های بیمه در پرداخت دیه حتی در شرایط عادی هم بسیار افراد را دچار مشکل و زحمت میکنند و گاها فرد ناچار به شکایت علیه شرکت بیمه و برداشت از حساب شرکت ها با دستوز مقامات قضایی میگردد ؛ با توجه به پرونده شما پیشنهاد میشود با وکیلی از شهرستان محل زندگی خود اقدام کتید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مست بودن راننده باید اثبات گردد

و در صورت عدم پرداخت دیه ، شما باید از شرکت بیمه شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند از طریق بیمه مربوطه پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بیمه زمانی اقدام به پرداخت می‌کند که راننده بی‌احتیاطی نکرده باشد. به عبارت دیگر زمانی که راننده گواهینامه نداشته باشد یا در حین رانندگی مست باشد بیمه اقدام به پرداخت نخواهد کرد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بایستی مست بودن برادرتان اثبات گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید علت دقیق تصادف و میزان تقصیر مشخص شود