مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مخارج مشاعات تفکیک شده

سلام من مالک یک واحد آپارتمان بیست سال ساخته شده هستم و مدت پنج سال از خرید من میگذرد و یک سال پیش من گاز خود را جدا کردم و دیگر از موتورخانه شوفاژ استفاده نکردم حالا موتورخانه و لوله کشی شوفاژ فرسوده شده و نیازندگی به تعمیر دارد آیا هزینه تعمیر موتور خانه با توجه به اینکه من از آن استفاده نمیکنم شامل این جانب میشود یا خیر ؟

پاسخ ها :

تعمیر مشاعات ساختمان مشاعات ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان