مشاوره حقوقی رایگان - اتهام افترا

بنده تا حدود 2 ماه پیش ملکی داشتم در شمال(منطقه کجور) که از دو سه سال پیش شروع کردم به ساخت آن
همسایه بومی و همجوار ملک من که بسیار فریب کاری هم می باشد از ابتدای ساخت برای ما مشکلات ایجاد می کرد و همیشه سد راه ما می شد و ادعا می کرد که کوچه جلوی ملک بنده متعلق به ایشان است در حالی که همه اسناد و مدارک و شواهد گواه بر دروغ بودن ادعای ایشان بود و هست...
بنده از سر سادگی پیگیری قضایی نکردم و با حرف و صحبت کار را پیش بردم و تا جایی که پارسال با آخرین بحثی که داشتیم قرار بر این شد من زودتر دیوار ملکم که سمت کوچه است را زودتر بکشم تا ایشان هم درب جدیدی برای ملک خودش در انتهای همان کوچه نصب کنند.
من به خاطر این که پول لازم را برای دیوارکشی نداشتم ناچارا با کلی ضرر ماشینم را فروختم تا هزینه دیوارکشی را جور کنم و برای بنا واریز کردم و دیوارکشی انجام شد
بعد از آن دیگر به خاطر این که وسیله ای نداشتم نتوانستم به ملک سر بزنم تا اینکه 3 ماه پیش به خاطر بیماری سرطان خواهرم قصد فروش ملک را کردم و بعد از چند روز از طریق یک مشتری متوجه شدم که ایشان خلاف قول و قرار ما نصف کوچه را گرفته اند و حتی بخشی از زمین بنده را هم که خودم برای این که بتوانم برای پارک ماشین بدون مزاحمت روی کوچه انداخته بودم را تصرف کرده بودند.
ابتدا به مدت 10 روز از طریق پسران ایشان و آشنایان ایشان کلی خواهش کردم برای رفع تصرف که فایده ای نداشت و ناچارا شکایت حقوقی مطرح کردم و حتی در پیامی به چند نفر از اهالی آنجا هم اطلاع رسانی کردم و واقعه را شرح دادم بلکه این فایده ای داشته باشد.
درست یک روز قبل از ابلاغ دادگاه برای رسیدگی به شکایت بنده، یک مشتری پیدا شد و ناچارا با کلی ضرر آن ملک را هم با همان وضعیت فروختم و دیگر در دادگاه شرکت نکردم.
متاسفانه این همسایه فریب کار از نرفتن من به دادگاه سوء استفاده کرد و اتهام افترا از من شکایت کرد حدود دو ماه پیش.
دادگاه در سیستم ثنا شکایت ایشان را مختومه اعلام کرد و برای صلح و سازش ارجاع داده به شورای حل اختلاف.
بعد از ابلاغیه دادگاه من یک لاحیه دفاعیه نوشتم و شرح دادم کل موضوع را و از رئیس شعبه خواستم که برای خاتمه دادن به موضوع اقدام لازم رو انجام دهد.
متاسفانه این همسایه ما دست بردار نیست و امروز رئیس شورای بخش تماس تلفنی با من داشت که از این همسایه بابت شکایت و دادن پیام به همسایگان عذر خواهی کنم و گرنه به اتهام افترا پرونده به دادگاه ارجاع داده می شود.
من واقعا از این متعجبم که چرا بعد از این همه ظلمی که این شخص در حق من کرده و به خاطر بیان حقایق باز هم باید من کوتاه بیاییم و عذر خواهی کنم؟

سوال من با شرح این داستان این است از شما بزرگواران و وکلای عزیز : قانون برای این مزاحمت و سلب آرامشی که ایشان به دروغ برای من و خانواده ایجاد کرده اند و پیگیری اتهام افترا که کاملا ناحق است چه راحلی دارد؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام پاسخ درست به سوال شما بستگی به خیلی اطلاعات دیگر دارد مثلا مدارک مالکیت شما و نقشه تقسیم زمین مورد نظر و متن پیامهای شما به همسایگان و دادخو است یا شکواییه شما و نتیجه آن که نگرفتید دفاع کنید و ...بهتره از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید