مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در محل کار

با سلام .. در محل کارم یه چرخ دنده حدود 100کیلو افتاد رو انگشت شصت و انگشت اشاره دست چپم که انگشت اشاره بخیه خورد و انگشت شصت ناخن جدا شد استخوانش خرد شد و تاندونش هم قطع شد که با وجود ترمیم شدن بعد از گذشت سه ماه هنوز انگشتم کامل خم نمیشه .. بعد از حادثه با کارفرما به بیمارستان مراجعه کردیم .. همون موقع با وجود داشتن بیمه حوادث به بیمه که مراجعه کردیم میگن یا برگه اورژانس بیار یا برگه پلیس 110.. حالا من باید چیکار کنم لطفا شفاف و واضح راهنماییم کنید.... با ارزوی سلامتی خیلی خیلی ممنونم ازتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شکایت علیه کارفرما تقدیم کنید وپس ازصدورحکم به پرداخت دیه,بیمه ملزم به پرداخت دیه شما برابرمقدارمندرج در رای می باشد.

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با شکایت در دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع حادثه میتوانید نسبت به دریافت دیه حادثه ناشی از کار اقدام نمایید .