مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

با سلام بنده قصد دارم ملکی را از شخص مسنی خریداری کنم که شش دانگ ملک به نام خودشان میباشد. ولی با توجه به بالا بودن سن این شخص 72 سال آیا نیاز هست تمامی فرزندان ایشان قولنامه را امضا کنند و یا رضایت خود را از این معامله اعلام کنند . با توجه به این موضوع که یک پسر و یک دختر ایشان در دسترس نبوده و خارج از کشور میباشند ولی دو دختر دیگرش حضور دارند و اعلام کرده اند که پای قولنامه را بعنوان رضایت امضا میکنند . با سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه آن شخص محجور نباشد یعنی عقل معاشش را از دست نداده باشد، مشکلی نیست.
جهت اطلاع از محجوریت می توانید به دادسرا واحد سرپرستی مراجعه کرده و پرسش کنید.