مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه 20 روز مهلت برای اعتراض

با سلام مهلت 20 روزه که بعد از ابلاغ رای نهایی جهت ثبت اعتراض داده میشود با احتساب روزهای تعطیل است یا بر حسب روزهای کاری محاسبه میشود؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما
20روز کامل بعدازابلاغ رای محاسبه خواهدشد بااحتساب روزهای تعطیل

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بستگی به تاریخ ابلاغ به شما و مهلت و فرجه قانونی دارد که برای شما درنظر گرفته شده است حسب موردپاسخ سوال متفاوت است