مشاوره حقوقی رایگان - وقت اعتراض

باسلام
بعدازپایان مهلت 20 روزه اعتراض رای بدوی درتجدیدنظر .دزصورت داشتن دلایل محکمه پسندو عنوان شده درقانون برای موجه بودن تاخیر.
سوالم ازحضورتون اینه :
آیا تعدادروزهایی که ازمهلت قانونی 20 روزه اعتراض گذشته برای ارسال لایحه میزان خاصی دارد یا حداقل وحداکثردارد .
آیا قانونی تعریف شده مثلابگویدنهایتا تا10روزیا یک ماه بعدازاتمام مهلت 20روزه باارائه دلایل امکان بررسی وجودخواهدداشت.یادرکل زمان خاصی ندارد
ممنون وسپاس ازشما

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مهلت خاصی وجود ندارد ولیکن دلایل موجه باید به گونه ای باشد که طول مدت تاخیر را توجیه نماید.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام مهلت اعتراض به رای 20 روز است مگر دلیل موجهی داشته باشید که بررسی می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید در فرصت مقرر اقدام گردد وگرنه مورد پذیرش واقع نمی‌شود.
روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر بسته به دلایل ابرازی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید در مهلت قانونی اقدام به اعتراض نمایید در غیر این صورت پذیرفته نمی‌شود مگر تحت شرایطی با معاذیر موجه قانونی

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

مهلت اعتراض 20 روز هست، مگر در موارد عذر موجه قانونی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ تنها مهلت بیست روز در قانون معین شده است.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در اولین فرصت پس‌ از رفع عذر موجه
موفق باشید.