مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام من بدهی مالی داشتم از داخل زندان اعسار زدم اعسارم قبول شد پیش پرداخت هم دادم ازاد شدم قسط اول هم دادم ولی ریگه نتونستم بدم حالا راهی هست که دیگه زندانم نکنه قاضی

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر اقساط را پرداخت ننمایید برگ جلب شما صادر میشود.و اگر توانایی پرداخت اقساط را ندارید میتوانید تقاضای تعدیل تقسیط بدهید که میزان پرداختی شما کاهش پیدا کند.

صادق  نيك بخش شرفشاده

جناب آقای صادق نيك بخش شرفشاده :

دادخواست تعدیل اقساط طرح کنید با توجه به بخشنامه های اخیر قطعا پذیرفته خواهد شد