مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک توسط ورثه

با سلام
ملکی را از فردی قولنامه کرده در بنگاه معاملاتی و آن فرد فوت کرده و امضا و اثر انگشت فرد متوفی روی قولنامه هست و بنده هم قانونی از طریق پذیرش اظهارنامه بدون حضور فروشنده از اداره ثبت اسناد و املاک ملک مالکیت گرفته ام ورثه فرد متوفی مدعی هستند که اصلا پدرشان ملک را نفروخته و امضا نکرده
آیا شکایت آنها به جایی می رسد؟
و اصلا می گویند پدرمان محجور بوده که امضا کرده و قابل قبول نیست و از این جور صحبت ها لطفا راهنمایی .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات مالکیت الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع
به طرفیت وراث

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما اگر ملک را قانوناً خریداری کرده‌اید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید طرف مقابل اگر ادعایی داشته باشد می‌بایست ادعای خود را اثبات کند