مشاوره حقوقی رایگان - سند وثیقه

با سلام و عرض ادب و تبریک سال نو اگر کسی به رباخوار سند خودرو را که متعلق به خودش نیست متعلق به همسرش است را در اختیار رباخوار قرار دهد به عنوان وثیقه و مالک سند خودرو بعدا با خبر می شود از این قضیه، درخواست مفقودی را از اداره ثبت اسناد و املاک می کند ، سند المثنی صادر شود ایا بعدا ربا خوار می تواند بر علیه آنها اقامه دعوی کند ؟ و ضمانت اجرا های ان چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. از بابت سند اقدامی نمیتواند انجام دهد

پرسشگر :

ممنون.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

صرفنظر از ایرادات سؤال از جمله درخصوص مرجع صدور سند خودرو، به طور کلی صرف وجود اوراق در دست مدعی برای او حقی ایجاد نمی کند مگر اینکه قراردادی هم در اختیار داشته باشد