مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معافیت اعصاب و روان

سلام من 5 سال پیش معافیت اعصاب و روان رو گرفتم به دلیل افسردگی شدید و فشار روانی زیادی که روم بود الان 3 ساله که هیچ دارویی مصرف نمی کنم و سلامتیم رو کامل به دست آوردم و حتی تونستم کنکورمو دانشگاه دولتی اصفهان تو رشته مهندسی کامیوتر قبول شم و امسالم فارغ التحصیل شدم با معدل 17.95 آیا میتونم با اثبات سلامتیم معافیت رو ابطال کنم و به خدمت سربازی برم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله امکان پذیر است ب نظام وظیفه مراجعه کنید و معاینات مجدد روی شما انجام میشود و اگر مشکلی نداشته باشید به سربازی اعزام میشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت شما اگر مایل باشید و تمایل به خدمت سربازی داشته باشید هیچ مانعی وجود ندارد و شما با توجه به شرایط جسمی و روحی مناسبی که هم اکنون دارا هستید می توانید به خدمت سربازی بروید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات نظام وظیفه ملاک عمل است . در ضمن نفرمودید معافیت شما موقت است یا دائم