مشاوره حقوقی رایگان - قیمت ملک در مزایده مرحله دوم چقدر ممکن است کم شود؟

با سلام
ملکی رو به ارزش 7 میلیارد کارشناسی شده، به عنوان مال از طرف شخص ثالث معرفی شده برای چک که بره برای مزایده، سوال اول اینکه معمولا چقدر زمان میبره مراحل مزایده اجرای احکام؟زیر 1 ماه نوبت زدن برای ما،اصلا فرصت نکردیم خودمون مشتری پیدا کنیم براش ایا راهی هست بشود زمان مزایده نوبت اول را الان که زمان مشخص کردن باز به تعویق انداخت؟
دوم مبلغ چک شاکی و نیم عشر جمعا 4 میلیارد شده، اگر در مرحله اول مزایده مشتری پیدا نشه تا چقدر اجرای احکام دستش باز هست برای کم کردن مبلغ ملک ایا درصد خاصی داره؟ یا هرچقدر بخوان کم میکنن؟ ترس ما از این است مبلغ رو انقدر کم بکنن نزدیک به 4میلیارد بشه و کل ملک رو خود شاکی بیاد و برداره
با تشکر خیلی ممنون میشم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قیمت توسط کارشناس رسمی تعیین می‌شود