مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مزایده

سلام، وقتتون بخیر. ملک مزایده شده دارای 6 سند می‌باشد. ارثیه ای است. سوال این جاست، کارشناس اول 12 میلیون متری قیمت زده، اگر مزایده به فروش نرسید برای کارشناسی دوم میشه قیمت پایین‌تر گذاشته بشه یا باید بیشتر از 12 میلیون قیمت گذاری بشه؟ سوال بعدی اینکه برای کارشناسی دوم به وجود کارشناس اول نیازی هست یا خیر؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام...در مزایده مجدد، قیمت پایه حداقل معادل قیمت کارشناسی و هزینه های اجرایی است...و نه کمتر‌..کارشناسی هم طبق ماده 19 قانون کارشناسان رسمی تنها 6 ماه معتبر است...ممکن است به کارشناس اول نیاز بوده و حتی خود وی مجددا کارشناسی کند