مشاوره حقوقی رایگان - تصرف برادرها بر ارث خواهر

با سلام و احترام
پدر من سال 96 فوت شد و دو برادر یکسال پس از پدر برگه رسمی وصیت عهدی پدر رو ارایه کردند که ذکر شده پدر طی بیع قطعی عقد شفاهی 6دانگ خانه پدری رو به دو پسر داده و من تنها دختر خانه هیچ سهمی ندارم؛
مادر هم همراه دو پسر هست و من خودم مطلع شدم سند خانه پدری همچنان به نام پدر هست و اینها فقط برگه وصیت رو دارند و به استناد برگه وصیت مدعی تملک کل خانه اند و میگن پدر بخاطر بیماری سرطان و وخامت حال فقط وصیت کرده و فرصت ثبت سند خانه برای پسرهارو نداشته وگرنه سند هم میزده!

من مطلع شدم طبق وصیت و قانون، عملا فقط ثلث مال به دو پسر بخشیده شده و حالا من میتونم در دوسوم (2/3) مال حق خودم رو مطالبه کنم ولی پسرها تکذیب و نفی می‌کنند

استدعا دارم لطفا راهنمایی کنید چقدر و به چه نحو میتونم مطالبه کنم

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. وصیت بر یک سوم مال معتبر است. برای مابقی میتوانید طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود
تا یک سوم مشترک وصیت نافذ است نسبت به مازاد طرح دعوی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید اسناد و مدارک شما را دقیق و کامل بررسی کنیم و سپس به نظر قطعی برسسیم