مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام. پدرم قبل فوت و در حال مریضی سرطان جهت اینکه خانه امان را چند طبقه بسازیم و نیز مالیات بر ارث تعلق نگیرد اموال را به نام برادرمان که بزرگتر است زد اما الان او ادعا میکنه که اموال را زده که برای خودش باشد و هر چقدر صلاح بدانم به شما میدهم و در اصل سهمی ندارید همین هم که بدهم لطف دارم میکنم و مقداری که گفته میدهم حدودا یک چهارم سهممان است. آیا راه چاره ای داریم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تا یک سوم اموالش را میتواند به یکی از فرزندان وصیت کند ولی اگر با هم معامله خرید وفروش انجام دهند که هیچیزی به وراث تعلق نمیگیرد