مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق

با سلام

خانمم بعد از ترک منزل از من شکایت کردن دائر بر ایراد ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق از سوی دادگاه بدوی حکم محکومیت من صادر شد و از بابت ضرب و جرح عمدی به 5 سال حبس تعزیری و ترک انفاق به 2 سال حبس تعزیری محکوم شدم به رای اعتراض زدم پرونده رفته دادگاه تجدیدنظر ...

در شرایطی که من به هیچ وجه خانمم رو ضرب و جرح نکردم و خانمم در حضور همسایگان محل و پلیس بدون صدمه و جراحتی ترک منزل کردن من با پدر و مادرم و خانمم تو یه خونه زندگی میکنیم ، خانمم از طرف برادرش مورد ضرب و جرح قرار گرفته و خودش بهم اس ام اس داد گفت برادرم کتکم زده
از طرف خانمم بیماری روحی روانی داره و طبق آزمایشات و نظریه پزشک متخصص اعصاب اعتیاد داره به قرص مخدر دار ترامادول و چندین بار خودکشی کرده که مدارکش پیوست پرونده شده به همراه sms هایی که ثابت میکنه خانمم از طرف برادرش مورد کتک کاری قرار گرفته و نظریه پزشک اعصاب و روان و همچنین استشهادیه محلی دال بر اینکه این خانم در روز ترک منزل جلوی ما سالم رفت ....خانمم گفته تو منزل مشترک مورد ضرب و جرح قرار گرفته سه شاهد هم آورده در حالی که شهودش تو خونه ما نبودن منم پدر و مادرمو به همراه یکی از همسایه ها معرفی کردم به دادیاری ... الان بعد از اعتراض به رای دادگاه بدوی دادگاه تجدید نظر از من که متهم پرونده ام خواسته شهود استنادی خودم رو ببرم به دادگاه

آیا امکان اثبات بی گناهیم وجود داره که شاهدای منو خواستن تو دادگاه تجدیدنظر؟

آیا پزشکی قانونی میتونه به طور دقیق اعلام کنه حادثه در چه زمانی رخ داده و آیا خود زنی بوده یا خیر؟
چون واقعا من نزدم و بی گناهم دادگاه بدوی به استناد گواهی پزشکی قانونی و گزارش مرجع انتظامی و همچنین مفاد اظهارات شهود تعرفه شده از طرف شاکی این حکم رو صادر کرده در حالی که نه گواهی پزشکی قانونی دلیل مجرمیت هست و نه گزارش مرجع انتظامی دلیل اثبات وقوع جرم میباشد در مورد شاهد هم که تو خونه من نبودند لطفا کمکم کنید چجوری بی گناهی مو اثبات کنم

پاسخ ها :

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

سلام بله . امکان اثباتش وجود داره مخصوصا پیامک هایی که نشون میده ضرب و شتم از ناحیه برادر خانمتون بوده
ولی در خصوص ترک انفاق باید رسید واریز نفقه داشته باشید، در هرصورت این میزان محکومیت در دادگاه تجدیدنظر خیلی کمتر میشه

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با بردن شهود و نظرات پزشکی اعصاب و روان و همچنین اس ام اس هایی که توسط خانمتون در خصوص ضرب و جرح توسط برادرش به دادگاه تجدیدنظر مراجعه کنید

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
بله شهود در اثبات بی گناهی شما تاثیر داره و میزان تاثیر و کیفیت بیان حقایق با قاضی دادگاه است و پزشکی قانونی هم میتواند تا حدودی زمان ضرب و جرح را که نزدیک به واقع باشد مشخص نماید . و مطمئن باشید که بیان حقیقت کمک بیشتری در مرحله تجدید نظر خواهد کرد .

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام. موضوع شما بنحوی نیست که بشه ازاینجا جواب داد چون خیلی گسترده است و به نحوه دفاع نزد قاضی بستگی داره.شما همه ادعاهای خودتان را طی لایحه تمیز بهمراه یک استشهادیه بدین دادگاه .سعی کنید بدین یک وکیل بومی خودتان متن لایحه را بنویسه واستون

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله امکان اثباتش وجود داره موارد را طی لایحه ای همراه با استشهادیه به دادگاه ارائه بدید