مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

سلام وقت بخیر. آپارتمانی را به مبلغ 80تومان رهن کردم که 30تومن از آن چک بوده و الان 1روز از تاریخ چکم میگذره و نمیتونم پاس کنم کارمند هستم و دسته چک از حساب حقوقی بنده هست. صاحبخانه گفته برای شکایت اقدام میکنه. چه اتفاقی میوفته؟؟ و من واقعا نمیتونم این مبلغ 30تومن رو پاس کنم. از مدت قرارداد 10ماه باقی مانده

پاسخ ها :

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

سلام قرارداد اجاره تون که به قوت خودش باقی هست ولی چکتون رو میتونه اقدام کنه ومحکوم به پرداخت میشید واگر پاس نکنید میتونه جلب شما رو بگیره ودرنهایت زندان