مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه توسط مستاجر

سلام. یک واحد مسکونی اجاره دادم. مستاجر یک فقره چک برای ودیعه داد و دو ماه اجاره و شارژ را پرداخت کرد. تا پس از تخلیه از ملک قبلی و آوردن اثاث، چک ودیعه را وصول کنم. الان سه ماه است چک ودیعه را پرداخت نکرده و از این ماه اجاره نداده و پول شارژ هم نداده. قرارداد هم دو ماهه بوده. چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مهدی یوسفی چهرقانی

جناب آقای مهدی یوسفی چهرقانی :

سلام
شما میتونید درصورت انقضای مدت و رعایت شرایط قانونی دستور تخلیه فوری بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری امکان تخلیه وجود دارد
لکن مفاد قرارداد حائز اهمیت است باید دید چه مواردی در آن درج شده است....