مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر ومادر

با سلام بنده زنی مطلقه می‌باشم پدرم سالها پیش فوت نمودند ومادرم هم خودش بازنشسته خدمات درمانی بود که هم حقوق خودش و هم مستمری پدرم که تامین اجتماعی بود را می‌گرفت اکنون که مادرم فوت نموده باتوجه به اینکه یکی از آنها بیمه تامین اجتماعی ودیگری بیمه خدمات درمانی بوده است وحقوق آنها از دو صندوق جداگانه است آیا هر دو حقوق به من تعلق می‌گیرد یا خیر؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر و مادر توسط دختر مطلقه دریافت مستمری پدر و مادر مستمری پدر و مادر مستمری