مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دو مستمری پدر و مادر

با سلام
در پاسخ های وکلای محترم ؛ در پرسش و پاسخ های این سایت ؛ پاسخی که در آن اجماع باشد ؛ پیدا نکردم لطفا با استناد به قوانین موجود اعلام فرمایید آیا بعد از فوت پدر که بازنشسته تامین اجتماعی و فوت مادر که بازنشسته خدمات درمانی می باشند ؛ مستمری هردو به فرزندان که واجد شرایط باشند می رسد ؟ یا مستمری که بیشتر است را دریافت می کنند .
با احترام

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با سلام چنانچه پدر و مادر مستمری بگیر از دو صندوق جداگانه بوده باشند براساس رای وحدت رویه دیوان عدالت کشور میتوان هر دو مستمری را دریافت نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک مستمری قابل دریافت است
با همکاران ارتباط تلفنی برقرار نمایید تا بهتر روشن شوید
حقوق عالم نظر‌ است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نمی توانید از دو مستمری بطور همزمان استفاده کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نظرات قضایی متفاوت است نه یکسان و نظر قضایی هر وکیل مجزاست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر یک مستمری قابل مطالبه است.
جهت اطمینان می توانید از بیمه پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما شرایط دریافت مستمری را داشته باشید فقط یک مستمری قابل دریافت است