مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوثر

سلام وقتتون به خیر من میخام اسمم رو به سارا تغییر بدم آیا برای دریافت حقوق پدر مادرم مشکلی واسم پیش میاد؟ اسم قبلیم کوثر هستش ؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام وقتی تغییر نام قانونا انجام شد به مرجع مربوطه اطلاع دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی ارتباطی ندارد چرا که در توضیحات شما این تغییر ثبت می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر جای نگرانی نیست برای شما قطع نمی‌شود

ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مشکلی پیش نمی آید.در قسمت توضیحات شناسنامه تغییر اسم میآید.