مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهم الارث برای فرار از دین مهریه

با سلام اگر برای فرار دین مهریه سهم الارث خود را به برادرش وگذار کند و بعد از دو سال پس از ازدواج این قرارداد دستی انجام شده باشد آیا چگونه ثابت کنم برای فرار از دین بوده و آیا برادرش میتواند ملکی که از بابت مهریه در دادگاه توقیف و به نام بنده در دادگاه پس از مزایده شده میتواند لغو کند؟ در صورتی که قاضی پرونده جلی بودن او را قبول اما مدعی خواهان کارشناسی خط شده تا اثبات کند خریده است چگونه در دادگاه صوری بودن این قرارداد اگر کارشناسی به نفع او شد ثابت کنم؟ آیا میتواند ملکی به نامم را در مزایده پس بگیرد؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اوراق پرداختی را درخواست کنید که مسخ شود فقط یک برگه نوشته شده یا معامله صوری بوده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر قبل از مطالبه مهریه باشد صوری نیست