مشاوره حقوقی رایگان - حوادث ناشی از کار

با سلام خدمت کارشناسان محترم و عزیز.
اینجانب 11 سال پیش در کارگاهی مشغول به کار بودم که از ناحیه دست راست دچار حادثه شدم و بعد از 11 سال یک سال پیش شکایت از کارفرما کردم و تقریبا موفق شدم چون مدارکم کامل بوده .. کارشناس ادراه کار رای به بنده داده ... حال کارفرما با فریب یک رضایت نامه دستی که دو شاهد امضاء کرده اند که اصلا بنده به یاد نمی آورم را ارائه داده که دادگاه به کارشناس خط ارجاع داد و کارشناس خط بنده و امضاء را تایید نکردند و جعلی عنوان شد. اما اسم را خودم نوشته ام چون برگه ای که متن رضایت نامه نوشته شده است برگه حضور و غیاب همان سال قبل حادثه بوده. متن رضایت نامه به صورتیست که بنده تمام حق و حقوق خود را دریافت کرده ام درصورتی که حتی یک ریال به من نداده و هیچ رسیدی بابت دریافتی یا واریزی اصلا وجود ندارد...
آیا ماده یا قانونی هست که این رضایت نامه دستی را ابطال کند. لطفا توضیح بفرمایید
با تشکر از لطفتان

پاسخ ها :

احمد فرشاد

جناب آقای احمد فرشاد:

اگه دادگاه توسط کارشناس برگه رضایت نامه رو جعلی قلمدادکرده است دیگه اون رسید به خودی خود باطل و بلاثر است

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
همان مرجعی که شکایت را طرح نموده اید به این موضوع رسیدگی خواهد کرد و در واقع سندی که در محکمه ای جعلی باشد فاقد اعتبار و ارزش قانونی است و با مراجعه به و پیگیری در همان دادسرا و دادگاه محل شکایت راهنمایی خواهید شد .