مشاوره حقوقی رایگان - عفو و بخشودگی محکومین

اینجانب به جرم آدم ربایی محکوم به پانزده سال حبس شدم که با رضایت شاکی 5سال از حبسم را کم کردند حالا یک سال هست که در حبس به سر میبرم و اولین سابقه کیفری ام میباشد حالا میخواستم ببینم مشمول عفو هستم یا خیر الان هم در مرخصی به سر میبرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهناز عوضی فرد

بهناز عوضی فرد :

سلام چون شاکی رضایت داده امکان عفو هست

یک وکیل

مشمولين عفو عمومي شامل تمامي مرتكبين و در بر ميگيره در مورد تعدادي از جرائم مثل ادم ربائي (بشرط گذشت و نبود شاكي و مدعي خصوص) در بر ميگيرد