مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره تامین اجتماعی

با سلام
اینجانب سال 92بیمه کارگری کشاورزی تامین اجتماعی شدم. 3ماه پیش تامین اجتماعی از گرفتن حق بیمه اینجانب از کارفرما امتناع نموده و میگوید چون سال 95 زمین کشاورزی خریدی نمیتوانی همچنان کارگر بمانی. حالا من چکار کنم برای ادامه بیمه. و کارفرما با من مشکلی ندارد

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : از شخصی که به شما گفته تمی شود سوال بفرمایید ، شاید این خبر خوشی باشد با اندکی پول اضافه ای که به نیمه می دهی در آیند از حقوق بازنشستگی بیشتری استفاده نمایید به عبارتی از بیمه کارگری به بیمه کارفرمایی ارتقاع نمایید