مشاوره حقوقی رایگان - ایا در صورت شکایت برای این موضوع دچار مشکل میشم؟

سلام
بنده یک سال پیش با اقایی صیغه موقت خوندیم که قرارمون ازدواج دائم بود
شغلشون وکیله و صیغه ی ما بین خودمون بوده و برگه نداریم
این اقا قبلا ازدواج کردن و جدا نشدن و بنده نمیدونستم تا بعد از صیغه شدن بنده باکره بودم و توسط ایشون ازاله بکارت شدم و گواهی قبل از رابطه جنسی با ایشون رو دارم که باکره بودم
ایشون کارشون اینه و 4 ساله زنشون رو رها کردن به حال خودشون تو ی شهر دیگه
ایا اگر من عکس های شخصیم با این اقارو برای خانمشون بفرستم برای من مشکلی پیش میاد؟ صرفا بخاطر اینکه اون خانوم نجات پیدا کنن و جدا شدن چون قصد اقا فقط ازار دادن اون خانوم و من هست و ادعا میکنن چون وکیل هستم هیچ کاری از تو برنمیاد و هرکاری بخوام میخوام وکیل پایه یک نیستن
خواهش میکنم کمکم کنید ایشون همه چیزمو ازم گرفتم هم پول هم سلامت جنسی و جسمی
ممنونم ازتون
تعداد عکسا حدود 150 عکس هست

پاسخ ها :

صادق  نيك بخش شرفشاده

جناب آقای صادق نيك بخش شرفشاده :

سلام.افشای تصاویر خصوصی یا افشای اطلاعات و اسرار دیگران جرم محسوب میشه.ضمن اینکه همکار محترم وکیل هرچند عملشون بر خلاف شان و وجدان هست اما بلحاظ قانونی علیه حضرتعالی مرتکب بزه خاصی نشدن

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام میتوانیدبابت ازاله بکارت وفریب و اغفال خود شکایت کنید.