مشاوره حقوقی رایگان - ارسال اظهارنامه برای دخالت پدر زوجه در زندگی

با درود و سپاس. 5سال پیش پدر خانم من قفل های درب منزل که اجاره بود و به نام خانومم نوشته شده بود را عوض کرد 2 سال بعد آن ها را به منزل خودش برد اگر دخالت و ساپورت ایشان نبود زندگی من با 2 فرزند متلاشی نمیشد. نفقه را پرداخت میکنم جدایی صورت نگرفته فقط درخواست یک اظهارنامه برای پدر خانمم دارم که از حمایت آنها دست بردارد و به منزل جدید که تمام وسایل را دارم برگردند لطفا یاری کنید.سپاس از شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنامه به پدرخانم در برگشت خانم شما از لحاظ قانونی تأثیری ندارد.
شما بایستی به طرفیت خانم، اظهارنامه ارسال نمائید و درخواست بازگشت به منزل جدید را بنمائید.
اگر اظهارنامه افاقه ننمود دادخواست به خواسته الزام به تمکین را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم برای تنظیم اظهارنامه با وکلای سایت تماس بگیرید