مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مزایده ملک ارثی

با سلام
پدرم در وصیت نامه مغازه ای رو از یک ملک که دو واحد مسکونی و دو مغازه داره به بنده واگذار کرده که کمتر از ثلث مالش هست. باقی وراث قبول نکردن و من اقدام به تنفیذ وصیت نامه کردم که در دادگاه بدوی حکم تنفیذ صادر شد وراث برای اطاله دادرسی اعتراض زدن مبنی بر جعل وصیت نامه که دادگاه تجدید نظر رای بر این داد که بره کارشناسی خط و امضا. در این حین یکی از وراث که برای تقسیم ترکه اقدام کرده بود اجراییه گرفت برای فروش ملک و مزایده.در صورتی که تنفیذ وصیت نامه در شعبه دیگری در حال بررسی است. سوال اینکه باید چکار کنم؟ آیا جواب تنفیذ بیاد میتونم ملک رو پس بگیرم بعد از اینه فروخته بشه در مزایده؟ یا اینکه الان چه راهی رو باید برم تا جلوگیری کنم از مزایده؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آراء صادر شده از محاکم بایستی مورد مداقه قرار گیرند.
بایستی در تقسیم ترکه، قرار اناطه صادر شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست توقف عملیات اجرایی باستناد دادخواست تنفیذ وصیت تقدیم نمایید