مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مزایده ملک ورثه ای بوسیله چک از طرف یکی از وراث

باسلام. ما 3 برادریم و مادرمان ‌...بعد از فوت پدر یکی از برادران تقاضای مهر و موم کرد و خانه پدری مان را پلمب کرد و ماشین پدرم را مخفی کرده.مادرم یک فقره چک بمبلغ 5 میلیارد تومان از پدرم دارد که در حال دادرسی است . ولی هنوز حکمی صادر نشده . اما جدیدا دستوری مبنی بر مزایده ملک پدرم ، از جانب برادر صادر شده . حال مادرم چطور با وجود چک میتونه جلوی مزایده رو بگیره .؟ لازم به ذکره که مادرمون میخاد خونه رو با چک مصادره کنه و در اون سکونت کنه چون جایی رو نداره ... راه حل برای مادرمون چیه؟ ممنون میشم کمکمون کنید.ارزش ملک 2.250 میلیارده .... باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مادرتان میتواند سهم بقیه وراث را بخرد و یا اینکه اساسا تقاضای تقسیم ترکه کنید تا مجدد دو به یک تقسیم شود و سهم مادر و مهریه وی نیز از ماترک برداشته شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست توقف اجرای حکم را مطرح نمایید
شما باید در دعوای چک ، در خواست تامین خواسته یا دستور موقف مبنی بر توقیف ماترک را مطرح نماید تا جلوی مزایده گرفته بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چک مذکور را مادرتان می‌تواند به اجرا گذاشته وتامین خواسته اخذ نموده و اموال ماترک پدرتان توقیف و از انجام مزایده جلوگیری نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درخواست توقف اجرای حکم بدید و بعد درخواست تامین خواسته کنید راههای مختلفی وجود دارد که بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دادگاه دستور توقف عملیات اجرایی را گرفت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعلام نکرده ای که چرا برادرتان دستور مزایده گرفته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست توقف اجرای حکم بدهید برای چک اقدام کنید البته در صورتی که برادرتان به جهت تقسیم ارث مزایده گذاشتن

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق توقف عملیات اجرایی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید از طریق دادگاه دستور توقف عملیات اجرایی را گرفت.