مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوان از مزایده ملک موروثی جلوگیری کرد

سلام .یک ملک موروثی داریم که یکی از برادران شکایت کرده وماترک خود را میخواهد وچون ازیکی از برادران وکالت کامل داردوادعا میکند که سهم برادر دیگر راهم خریده است.من در دادگاه اعلام کردم که سهم دیگران را میخرم واز نظر معنوی این ملک برایم مهم می باشد ونمیخواهم بفروشم ایشان اگر ماترک خود وسهم هایی که دارند میخواهند من با توجه به قیمت کارشناس دادگستری بلافاصله پرداخت خواهم کرد.این ملک سند ندارد.واستعلام ثبت 270 متر اعلام شده ولی متراژ اعلامی در برگه انحثار وراثت568متر نوشته شده واز نظر اداره ثبت متراژ مغایرت دارد.حالا باتوجه به شکایت خواهان وطلب ماترک وااعلام خرید سهم بقیه واراث از طرف اینجانب.چگونه میتوان دادگاه را قانع کرد که به خواسته من عمل وحکم صادر کند .آیا چگونه میتوان درصورت کشیده شدن به سمت مزایده که خواهان دنبال آن است از آن جلوگیری کرد وراه قانونی آن جگونه میباشد .متاسفانه برادرم نیت خوبی ندارد ومیخواهد ملک مورد نظر را به غریبه بفروشد ومن شدیدا با این موضوع مخالفم.چون تمام خاطرات با پدر ومادرم در این ملک خلاصه میشود .از شما استاد گرام تقاضا دارم به این جانب کمک ومساعدت فرمایید باتشکر در صورت لزوم تلفن خودم رو اگر لازم بود براتون بفرستم .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید با ورثه مخالف کنارایید وسهم انهارا بپردازید