مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب دیدگی گردن در حین کار

سلام خسته نباشید بنده در سن پانزده سالگی جایی مشغول به کار بودم که به دلیل سقف کوتاه مدام گردنم پایین بود از اون موقع تا الان که شش سال میگذرد و دچار اسپاسم رگی در ناحیه گردن شدم و شش سال گردنم دائم قلنج میشود. آیا دیه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که پزشکی قانونی تایید کند که بر اثر حادثه حین کار بوده است �‌توانید خسارت دریافت کنید