مشاوره حقوقی رایگان - ادعای وراث مبنی بر عدم فروش ملک توسط پدر

با سلام
ملکی را از فردی قولنامه کرده در بنگاه معاملاتی و آن فرد فوت کرده و امضا و اثر انگشت فرد روی قولنامه هست و بنده هم قانونی روی ملک سند گرفته ام ورثه فرد متوفی مدعی هستند که اصلا پدرشان ملک را نفروخته و امضا نکرده است.
آیا شکایت آنها به جایی می رسد؟ و اصلا می گوید که پدرمان محجور بوده که امضا کرده و قبول نداریم امضا و اثر انگشت پدر را

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثمن معامله پرداخت شده باشد دادگاه چنین ادعایی را نمی پذیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید اگر همه چیز درشت باشد رای صادر می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید