مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضای تقسیم نامه توسط یکی از وراث

باسلام و احترام خدمت شما
ملک مشارکتی داریم بین دو خواهر ویک برادر ملک را تقسیم کردیم یکی از خواهران فوت کرده ورثه آن خواهر تقسیم نامه را امضا نکردند و مدت سه سال از آن ماجرا گذشته در این مدت سه ساله سهم خودم را فنس کشی کردم درخت کاشتم آباد کردم خانه باغ ساختم وکلی خرج و مخارج و تا به حال درخواست سند نکردم. برای دریافت امضای آنها نیاز است. باید چیکار کنم؟ باتشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امضای آنها نیاز است با توجه به اینکه زمین مشاع است می‌توانند درخواست تخریب ساخت و ساز شما را داشته باشند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر خواهر در زمان حیات خویش تقسیم نامه را امضا کرده است ورثه ملزم به تبعیت از آن می‌باشند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل بررسی کنیم و سپس اظهار نظر دقیق کنیم و قطعی