مشاوره حقوقی رایگان - میتواند شکایت کند یا خیر

امروز پشت چراغ ایساده بودم که یهویی یکی از پشت به من زد و من پیاده شدم و دیدم ماشین من هیچ اتفاقی برایش نیفتاده ولی ماشینی که به من زد سپر جلو و کاپوتش خراب شده بود
ازش پرسیدم من مقصر نیستم میتونم برم؟
گفت بعله تقصیره منه حالا میخوام ببینم در اینده میتونن از من شکایت کنن برای ترک صحنه؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام باتوجه به توصیف جنابعالی خیر قابل اثبات نیست.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ترک صحنه تصادف درتصادف های خسارتی وبازکردن محل عبور وخیابان ایرادی ندارد درتصادفات جرحی نباید صحنه تصادف راترک کرد