مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

یه نفر چند سال پول ما رو بالا کشیده چن جلسه دادگاه رفتیم دیروز پیام اومده رو گوشیم رای صادر شد ولی هنوز ابلاغیه نیومده رو گوشیم که بدونم چه رای صادر شده چطور میتونم از متن رای آگاه بشم تشکر

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی یا دفاتر دیگر با ارایه ثنای خود از محتوای رای صادره مطلع خواهید شد

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بعد از اینکه رای در سامانه ابلاع قرار بگیرد مجدادا پیام خواهد آمد