مشاوره حقوقی رایگان - دوربين واحد آپارتمان

سلام وقت بخير ما طبقه سوم يک آپارتمان سه واحده هستیم که هرطبقه تک واحدی هست با توجه به اینکه ما نزدیک به پشت بام هستیم همسایه ها وقت و بی وقت به پشت بام رفته سروصدا میکنند و گاهی وسایل مارا جابه جا میکنند حتی یک بار کفش من رانیز خیس کرده اند اما وقتی تذکر میدهیم هیچ کس گردن نمیگیرد و میگویند به پشت بام رفت و آمد نداررند .سوال اینجاست که باتوجه به اینکه برای رفتن به پشت بام باید از جلو واحد ما رد شوند میتوانیم دوربین نصب کنیم؟حتما باید اجازه ساکنین باشد یا تابلو دوربین مدار بسته بگذاریم کفایت میکند؟

پاسخ ها :

نصب دوربین در آپارتمان قوانین نصب دوربین در آپارتمان دوربین در آپارتمان آپارتمان