مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در پرداخت خرید دوربین برای ساختمان

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من در آپارتمانی زندگی میکردم که در آذر ماه 1398 مقرر شد برای امنیت ساختمان دوربین مدار بسته تهیه و نصب گردد و از هر واحد مبلغ 500 هزار تومان دریافت شد که بنده هم طبق تمامی واحدها این هزینه رو نقدا پرداخت کردم . پس از خرید دوربین ها تا کنون که تاریخ 18 تیر ماه 1399 می باشد مدیریت اقدام به نصب و راه اندازی دوربین نکرده اند به هر دلیلی اعم از نبود تکنسین و راضی نبودن برخی از واحدها و بیماری کرونا و در پایان هم دزدیده شدن خود دوربین .
حالا اینجانب در خرداد ماه 1399 از آن ساختمان اسباب کشی کردم و به ساختمان دیگری انتقال پیدا کردم (ضمنا من صاحب ملک بودم نه مستاجر) حالا نه کسی که واحد من رو خریده قبول میکنه پول دوربین رو بده نه مدیر ساختمان و این وسط فقط من متضرر شدم و میگویند هر چی قانون بگه . میخواستم بپرسم قانون در این مورد حق رو به کی میگه به من که هیچگونه استفاده از آن دوربین نکردم و پول دادم یا مالک واحد جدید واحدی که خریداری شده
با تشکر از شما

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام
با ارسال یک اظهارنامه تقاضای استرداد وجه پرداخت رو بعلت عدم انجام تعهد به کسی از شما وجه رو دریافت کرده بدید چون اون مبلغ بابت خريد دوربین و نصب و استفاده بوده ک هیچ کدوم از این تعهدات انجام نشده.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در زمانیکه شما مالک بودید تصمیمی گرفته شده و پولی اخذ شده تا کاری صورت پذیرد . عدم انجام کار به این منظور نمی تواند باشد که پولتان را به لحاظ اسباب کشی پس بدهند. خریدار واحد شما هم تکلیفی در پرداخت همان مبلغ بصورت مجدد ندارد و قایم مقام شما بوده و باید از مزایایش استفاده کند . مگر بنا به تصمیم هیئت مدیره ساختمان که با اخذ وجوه اضافی در راستای هزینه های مضاعف جهت تکمیل پروژه