مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با زن مطلقه

اگر پسری مجرد با یک زن مطلقه رابطه دوستی و جنسی برقرار نماید در صورت دستگیری توسط نیروی امنیتی و انتظامی حکم چیست ؟ صیغه محرمیت بین طرفین جاری شده و شاهد هم وجود دارد اما به صورت محضری ثبت نشده است .

پاسخ ها :

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سلام . صرف اینکه مدعی بشید صیغه محرمیت خوندید کفایت می‌کنه . و در صورتی که یروی انتظامی سخت‌گیری کرد در دادگاه می‌تونید رابطه زوجیت را اثبات کنید