مشاوره حقوقی رایگان - تعطیلی صنوف

سلام و ارادت وقت بخیر
میخاستم بپرسم بنده عطاری دارم در استان مازندران، امروز ماموران تعزیرات مراجعه کردن و گفتن مغازه رو ببندید، طبق جدول فاصله گذاری اجتماعی، صنوف مواد غذایی و دارویی محدودیتی ندارن، میخاستم بدونم ایا عطاری جز صنوف غذایی و دارویی محسوب میشه یا خیر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ظاهراً صنف گیاهان دارویی از ساعت 10 الی 17 می توانند فعالیت نمایند

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

جواز یا پروانه کسب را از هر اتحادیه ای که اخذ نموده اید، عنوان شغلی تحت نظارت همان اتحادیه را دارید و در تمام موارد ملاک همان خواهد بود
مصوبات شورای سلامت محل شما و تغییرات روزانه آن درخصوص شیوع بیماری کرونا را اطلاعی ندارم