مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن درب مغازه به کوچه بن بست

با سلام سر نبش کوچه ما ملکی کلنگی بود که به کوچه بن بست ما درب تردد نداشت و الان بعد تخریب و نوسازی دارد درب پارکینگ میگیرد. نبش اصلی رو برای مغازه در نظر گرفت که میتونست درب پارکینگ بگیرد که نگرفت. آیا از نظر قانونی میتوان مانع شد. با توجه به اینکه قبلا هم درب نداشت و فقط دیوار بود. با تشکر

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر مجوز دریافت نکرده بله میتوانید از طرق قانونی مانع شوید.اما اصولا مجوز دارند.