مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک گاز و عدم استفاده از موتورخانه شوفاژ

سلام من مالک یک واحد آپارتمان بیست سال ساخته شده هستم و مدت پنج سال از خرید من میگذرد و یک سال پیش من گاز و لوله کشی آب خود را جدا کردم و دیگر از موتورخانه شوفاژ استفاده نکردم و به سایر ساکنین هم گفتم این موتورخانه مستهلک میباشد و هر لحظه امکان خرابی و نشت آب دارد و من و یکی دیگر از ساکنین لوله کشی گاز و اب خود را از اشتراک ساختمان جدا کردیم حالا موتورخانه و لوله کشی شوفاژ فرسوده شده و نیازندگی به تعمیر دارد آیا هزینه تعمیر موتور خانه با توجه به اینکه من از آن استفاده نمیکنم شامل این جانب میشود یا خیر ؟ خواهشمندم در صورت امکان پاسخ مشروح بفرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به اینکه شما از تاسیسات مرکزی استفاده نمی نمایید از پرداخت هزینه های این بخش معاف هستید