مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه مشاعات ساختمان

با سلام
بنده در یک ساختمان 4طبقه 2واحدی جمعا8واحد 4تا شمالی 4تا جنوبی به متراژ یکسان نمای شمالی سنگ و نمای جنوبی سیمان شده آیا از نظر قانونی هزینه نما شمالی و جنوبی در هر طبقه باهم جمع کنیم بر دو واحد تقسیم کنیم یا روال قانونیش چیه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاعات ساختمان به ایم موضوع ربطی ندارد که کجای مشاعات به کدام واحد نزدیک است به سویه بین اهالی ساختمان تقسیم خواهد شد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله جمع میشود و یر کل واحدها تقسیم میشود. چون مشاعات است.