مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهدید به قتل

سلام از شخصی شکایت کردم به جرم قصور پزشکی و قصورشون ثابت شد سپس ایشون بعد از یک ماه یک شکایت واهی از من زدند به این مضمون که اون همون موقعه ایشون رو تهدید به کشتن کردم و همکاراشون هم شهادت دادن. جلب دادرسی صادر شد حال به قاضی میگم لطفا دوربین هارو چک کنید ببینید اصلا اون روز کسی در مطب نبوده که بخواهد الان شاهد باشه ولی قاضی راضی به دیدن دوربین نیست و میگویند که من تهدید کردم.الان چیکار کنم و رای چی میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور رای به ضرر شما می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
در حال حاضر نیز از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید و هر دفاع یا درخواستی دارید و یا جرح شهود را به شعبه اعلام کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
جلب به دادرسی نیاز به تایید دادستان و ارجاع پرونده به دادگاه کیفری 2 دارد لذا می‌توانید از قرار مذکور اعتراض و یا در دادگاه کیفری خود تخصصی دفاع نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخ در نظر سنجی شرکت کنید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

مجازات جرم تهدید برای شما صادر میشود